Mini Coach Tours is de vervoerder van de Recreatie & Zorg Groep. Kijk voor aangepaste vakanties bij SET-Reizen.
Taxi-, touringcar- en aangepast (rolstoel) vervoer

Onze taxibussen en touringcars

Wij hebben verschillende bussen, voor verschillende doeleinden. Al onze bussen zijn geschikt voor mensen in een rolstoel. Door midden van ankerplaatsen kunnen rolstoelen veilig vastgeplaatst worden in de bus. Hierdoor kunnen mensen gewoon in hun normale rolstoel plaatsnemen in de bus.

8-persoons taxibussen

Wij beschikken over meerdere 8-persoons taxibussen. Deze bussen worden ingezet om reizigers die op vakantie gaan thuis op te halen, en naar de opstapplaats van hun reis te brengen. Vanaf de opstapplaats wordt de volledige reisgroep, samen met de reisbegeleiders, in een grotere bus vervoerd naar de plaats van bestemming.

16 en 19-persoons touringcars

Voor de kleinere reisgroeppen hebben wij enkele 16 en 19-persoons touringcars. Deze touringcars zijn uitermate geschikt voor kleine gezelschappen. Ook in deze bussen is er de mogelijkheid om meerdere rolstoelen mee te nemen en te verankeren.


42-persoons grote touringbus

Voor de grote reisgezelschappen hebben wij een 42-persoons touringbus beschikbaar. In deze bus kunnen naar gelang rolstoelplaatsen gemaakt worden. Dit gaat dan ten koste van reguliere zitplaatsen. De bus heeft vele faciliteiten aan boord om comfort en veiligheid te garanderen.